Spellenpoort

van Amersfoort

Michael en Diana hebben begin 2015 de Spellenwinckel in Amersfoort overgenomen en hebben de winkel omgedoopt tot Spellenpoort van Amersfoort. Bij een nieuwe eigenaar en naam kan een nieuw logo niet achterblijven! Ik ging met ze in gesprek. Wat zijn de wensen, wat absoluut niet, wat vinden ze mooi, kleurstelling etc. Met deze informatie ging ik aan de slag et voilá; een nieuw logo is geboren. Het beeldmerk is een knipoog naar de Koppelpoort in Amersfoort. Het mannetje in de poort is een meaple; een karakter uit een bordspel.

Voor Spellenpoort maakte ik briefpapier, enveloppen, cadeaubonnen – waarvan de achterzijde is voorzien van een oude stadskaart van Amersfoort, visitekaartjes, vlaggen en een website. De website is duidelijk zichtbaar opgebouwd uit blokken, en is zo weer een knipoog naar de spellen.

Bekijk hier de website van Spellenpoort

That’s what they said

“Nathalie heeft de gave om heel goed aan te voelen wat haar klanten willen. Bij ons was het iig in 1 keer raak! Professionele blik en van deze tijd. Ze heeft voor ons een perfecte website en een super mooi logo ontworpen. Met regelmaat krijgen wij complimenten over het logo, dit zijn dus eigenlijk complimenten voor haar!”

Michael en Diana – Spellenpoort van Amersfoort

  • Client Spellenpoort
  • Date 1 december 2015
  • Tags Briefpapier, Logo, Ontwerp, Visitekaartjes, Vlaggen, Webdesign
  • URL View Project

Related Projects