Hooghoudt
Jan Boelo muntje
Jan Boelo muntje

Jan Boelo

For those who dare…

Sinds de start van het label Jan Boelo in 2010 ben ik verantwoordelijk voor de grafische items. Het begon met lookbooks voor de nieuwste collecties in A3-formaat. Later werd dit een poster op A2-formaat, gevouwen tot A4, om letterlijk groot uit te pakken.

Smaakmaker

Speciaal voor brouwerij Hooghoudt ontwierp ik samen met Jan Boelo een limited edition T-shirt, om de nieuwe Premium Jenever te promoten. Het werd een verfijnd en uitgesproken shirt waarbij elk onderdeel in het shirt een link is naar de brouwerij en haar ambacht.

Goodiebag

Voor de gemeente Oldambt ontwierp ik samen met Jan Boelo een print welke ingezet kan worden op meerdere vlakken. De print bevat de kernwaarden waar de gemeente voor staat, maar ook de uitgesproken Jan Boelo stijl. De print is flexibel om aan te passen naar het product waarop de print gedrukt wordt. Zo is deze o.a. gebruikt voor een usb-stick in de vorm van een creditcard, die tijdens de Provada in de RAI Amsterdam verstrekt werd met beelden en informatie over de gemeente. Tevens werd de print gedrukt op een gelimiteerde goodiebag, die tijdens het Fashion Event Winschoten aan het winkelend publiek werd uitgedeeld.

Ready to wear

In 2016 lanceert Jan Boelo zijn ready to wear collectie. Alle items uit de collectie zijn te herkennen aan een klein, vastgenaaid muntje. Dit muntje heb ik voor Jan ontworpen en is geïnspireerd door het geluksmuntje wat hij ooit van zijn opa heeft gekregen. Het muntje fungeert tevens als logo, om zijn collecties van elkaar te onderscheiden.

Als presentatiemateriaal voor op beurzen maakte ik een drieluikfolder.

That’s what he said

“Een fijn creatief bureau wat meedenkt en een sterke visie heeft op de vormgeving.”

Jan – Jan Boelo

  • Client Jan Boelo
  • Date 1 juli 2016
  • Tags Flyer, Logo, Ontwerp, Tote bag

Related Projects