Fort33

Van IJsbreker naar Fort33

Aan het begin van de zomer had ik in het diepste geheim een afspraak bij De IJsbreker in Leusden. Er zou een hoop veranderen in het bedrijf en om het geheel af te maken zou er een nieuwe naam komen. En als je zegt nieuwe naam, zeg je ook nieuw logo! And that’s where I come in. De nieuwe naam was kort hierna besloten. Binnenkort is het geen IJsbreker meer, maar Fort33. De ondertitel van Fort33 wordt: ontmoeten, ontwikkelen, ontspannen. Ik kon aan de slag met het logo.

De IJsbreker wordt in de volksmond ook wel de Bunker genoemd, omdat het een groot en log gebouw is. Toch was ik vanaf dag één gecharmeerd van dit enorme gebouw met zijn strakke vormen. Daar wilde ik iets mee! De activiteiten ontmoeten, ontwikkelen en ontspannen komen alle drie samen in dit pand. Daarom heb ik ervoor gekozen om de vorm van het pand over te nemen en deze in drieën te splitsen, om zo de drie activiteiten – letterlijk – samen te voegen in het gebouw. De activiteiten staan los van elkaar, maar kunnen elkaar ook overlappen.

Mijn logo presentatie werd unaniem goed ontvangen, zo fijn! Uiteindelijk heb ik voor Fort33 het logo gemaakt, de huisstijl, posters en Facebook-posts, spandoeken, een presentatie en de website.

Dinsdag 25 oktober werd de nieuwe naam en het logo gepresenteerd voor de ogen van wethouder en plaatselijke pers.

Bekijk hier de website van Fort33
  • Client Fort33
  • Date 1 november 2016
  • Tags Briefpapier, Logo, Ontwerp, Poster, Presentatie, Visitekaartjes, Webdesign
  • URL View Project

Related Projects